Gabriela Ferguson

Gabriela Ferguson

Eu cred că nu doar veșnicia s-a născut la sat, ci și însuși timpul, libertatea, umanitatea. Așa se face că toată povestea mea de viață pleacă de acolo, de la un sat prăfuit de la marginea Dunării, în care mi-am petrecut primii ani de viață. Acolo am învățat respectul, dragostea, durerea și fericirea.
Am învățat să lupt, să nu renunț la visurile mele, să inspir pe cei din jurul meu. Curajul cu care m-am aruncat în vâltoarea vieții, mi-a definit o traiectorie profesională vastă și diversă: inginer, manager și profesor de matematică.

După anii petrecuti călătorind prin diverse colțuri ale lumii, mă consider un cetățean global: identitatea mea transcende geografia sau granițele politice, simt că drepturile și responsabilitățile mele sunt derivate din apartenență la o clasă mai largă: umanitatea.

În tot acest timp, sufletul meu a rămas în România, locul visurilor mele, din copilărie şi de mai târziu, locul în care mi-am pus speranțele pentru un viitor mai bun.

România are nevoie de reformă profundă a clasei politice și acest lucru nu se poate face decât prin implicarea oamenilor profesioniști, selectați pe principiul meritocrației, oameni care pun munca și priceperea înaintea calităților de om politic.

M-am alaturat USR-ul în urma cu 4 ani, atunci cand încă nici nu exista pe harta politică și împreună cu alți oameni la fel de pozitivi și plini de energie am pus bazele USR Diaspora, care astăzi numără peste 1.400 de membri în toată lumea. De atunci eu am dus necontenit mesajul USR in comunitatile de romani din Tara Galilor, la biserici și magazine românești, la Ambasada și consulate.
Mă consider norocoasă că am oportunitatea să-mi pun în valoare experiența dobandita de-a lungul timpului, pentru binele comun.
Îmi doresc ca USR să câștige alegerile și să ajungă la guvernare.
Sunt aici pentru România, pentru ca îmi pasă.

usrlaguvernare #otaracaafara


De ce eu?

Rezultatele excepționale în proiectele pe care le susțin, se bazează pe implicare, comunicare și entuziasm.

Implicare

Visul că vom reuși să facem diferența în România pe termen lung este motivul pentru care am intrat în politică. După o carieră în inginerie și învățământ, mi-am dorit să mă implic, să dau ceva înapoi țarii mele, să împărtășesc din cunoștințele și experiențele acumulate, să schimb ceva. USR mi-a oferit această șansă poate unică în viață, de a mă alătura unei echipe de oameni ca mine, pentru a aduce schimbarea pe care ne-o dorim in România.

Comunicare

Pentru a duce mesajul USR la cât mai mulți români trebuie să ne organizăm, să muncim, să ne unim și mai ales sa comunicăm cu ei. Atât prin luările mele de poziții publice, dar si prin acțiunile mele de promovare a oamenilor, proiectelor și a programului de guvernare USR, contribui la maturizarea democrației românești și la efortul colectiv de care e nevoie pentru România.

Entuziasm

Plusvaloarea pe care o aduc în materie de motivare și munca în echipă USR se datorează vibe-ului pozitiv pe care-l transmit celor cu care colaborez. Datorită experiențelor mele personale și profesionale, transmit emoție și entuziasm celor din jurul meu și fac asta în mod natural. Mi se spune ca sunt o optimistă incurabilă. Îmi place să scot în evidență ce-i mai bun în oameni.

EXPERIENȚA PROFESIONALĂ

PROFESOARĂ DE MATEMATICĂ
LLANISHEN HIGH SCHOOL, CARDIFF

2012- PRESENT


În rolul meu actual predau matematica elevilor KS3, KS4 și KS5 într-o varietate de setări și abilități, inclusiv livrarea de cursuri de matematică suplimentare pentru anul 12 &13. Am legătura în mod regulat cu echipa de sprijin pentru elevi pentru a asigura că resursele adecvate și strategii de comportament sunt puse în aplicare în lecția mea.


EDUCAȚIE