Proiectele USR

Rezultatele excepționale în proiectele pe care le susțin, se bazează pe implicare, comunicare și entuziasm.

Fără penali în funcții publice

Peste 350 de semnături.

A fost campania de succes a USR, în care s-au strans peste 1 milion de semnături. Campania cu mare impact pentru cetățeni.

Am contribuit și eu cu peste 350 de semnături strânse de la românii din Țara Galilor. Prin aceste semnături, eu am simțit că pot determina o schimbare, nu doar a celor care ne conduc de 30 de ani, dar și a modului în care noi, românii, gândim și acționăm, astfel încât România să nu devină un paradis al infractorilor, ci o țară europeană, condusă de o clasă politică decentă.

Oameni noi
  • în jur de 150 semnături

Initiativa civica 7 modificări al căror scop este să simplifice accesul cetățenilor competenți la politică și să îmbunătățească oferta politică. Acestea sunt grupate în 3 pachete plus o inițiativă cadru care susține întregul demers.

Voteaza pentru acasa

Proiect în desfășurare pentru pregătirea alegerilor locale și parlamentare.

Campania Votează pentru Acasă își propune să convingă și să sprijine cât mai mulți români din Diaspora să iasă la vot la cele mai importante alegeri pentru viitorul României: cele parlamentare. Vom veni în sprijinul românilor din străinătate cu informații utile și răspunsuri la întrebările lor cu privire la organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare în Diaspora.

Le vom face vocea auzită de către autorități și de către parlament pentru că legislația electorală și organizarea alegerilor să permită ca mai bine de un milion de români să poată vota în
condiții bune.

Vă invit:

să fiți la curent cu informațiile utile pe care vi le vom aduce de-a lungul timpului pe pagina
Campaniei:
https://www.facebook.com/VoteazaPentruAcasa/
să vizitați site-ul
https://voteazapentruacasa.ro/
să vă alăturați grupului public dacă aveți întrebări, nelămuriri sau informații utile pe acest subiect pe care doriți să le împărtășiți și cu alți români din străinătate: https://www.facebook.com/groups/3281969068514767/
Diaspora românească contează, a demonstrat că are putere și că o poate folosi pentru a transforma semnificativ

USR Reach

USReach este harta membrilor USR Diaspora, un proiect in derulare continuă.

Acesta este un proiect inițiat de mine la care s-a alăturat o echipă de 12 colegi coordonatori zonali.

Necesitatea unei hărți a membrilor, ușor de folosit și cu un minim de detalii, a fost exprimată de foarte mult timp. USReach își propune tocmai acest lucru: să creeze punți de legătură între membri, care altfel nu se pot contacta unii pe ceilalți, chiar dacă se găsesc fizic la 100 de metri distanță. USReach a apărut în urma unei necesități firești, ce a fost exprimată de foarte mult timp, de a putea lua legătura cu colegii. Astfel, a apărut ideea de a crea o hartă a membrilor, ușor de folosit și cu detalii minime, unde cei interesați se pot înscrie voluntar.
USReach își propune să creeze punți de legătură între membri, care poate nu știu unul de existența celuilalt, chiar dacă se găsesc fizic la 100 de metri distanță.

Printre obiectivele USReach se numără:

Oferă o posibilitate membrilor de a se cunoaște mai bine între ei, de a ști cine se află în zona lor și de a înlesni comunicarea și colaborarea între aceștia.
Oferă un bun prilej de a cunoaște alți colegi atunci când suntem în vacanță sau într-o călătorie.
Ajută la crearea unei imagini de ansamblu asupra competențelor fiecăruia, pentru a putea colabora mai bine între noi.
Oferă informații utile în timpul campaniilor sau în cazul inițiativelor de tipul Lokal Diaspora, când resursa umană este critică.
Formularul de înscriere este disponibil aici: https://bit.ly/3aiXsGJ